+31 (0)475 46 45 06
Geopend:

ma - vr: 9.00 - 17.00 uur

Over Eurobok

Over Eurobok

Na meer dan 20 jaar in de Europese glasindustrie actief te zijn geweest weten wij als geen ander door onze opgedane ervaring dat breuk op bok, beschadigingen en krassen op glas vaak ontstaan door het gebruik van slechte of kromme transportbokken.

Vaak zijn bokken door gebruik van dunnere materiaaldiktes ogenschijnlijk goedkoop, maar hierdoor raakt de bok ook snel scheef, krom, oud en slecht, en vaak ontbreken de rubbers of zijn deze ingescheurd waardoor goedkoop, uiteindelijk duurkoop wordt. Glas is vaak zeer kostbaar en gevoelig voor beschadigingen, zeker duurdere glastypes, zoals hardglas, brandwerend glas, gebogen glas, zonwerend isolatieglas, hardglazen deuren en dergelijke. Door het opspannen van het glas bij deze slechte en scheve bokken ontstaat glasbreuk of glasschade…en voor u telkens weer opnieuw onnodige extra kosten. Glasbreuk, glasschade en krassen leidt niet alleen tot grote irritatie en frustratie bij uw klant, maar ook bij u tot steeds weer onnodige terugkerende extra transport- en inkoopkosten voor herlevering. Ook krijgen chauffeurs vaak de schuld voor glasbreuk terwijl de slechte bokken de oorzaak zijn.

Enfin… U kent ongetwijfeld de steeds maar weer terugkerende problemen en kosten van glasbreuk. Daarbij is de uitstraling van een slechte of scheve bok echt geen visitekaartje voor uw bedrijf en geeft het uw bedrijf
een onprofessionele uitstraling.

Eurobok produceert en levert kwalitatief zeer goede glasbokken geschikt voor professioneel glastransport die vele jaren lang meegaan en zich hierdoor zelf terugbetalen. Onze klanten zijn dan ook o.a. Europese isolatieglasfabrikanten, glasbedrijven, glasgroothandel, gevelbouwers, montagebedrijven, aluminium- ,kunststof- en houten ramen en deuren industrie, producenten en verwerkers van profielen, bouwbedrijven, kassenbouw, en ook (glas-) transportbedrijven.

Laatste Nieuws

Eurobok lanceert nieuwe website

Eurobok heeft haar nieuwe website gelanceerd. De geheel vernieuwde website is te bekijken via www.eurobok.com. Via de nieuwe website willen wij onze klanten nog beter van informatie voorzien over onze glasbokken en de maatwerkmoge…

Lees meer

Ons Team Tot uw dienst

Wim Hekkens
Wim Hekkens CEO